allt är åt helvete

som vanligt, är så jävla ledsen. Ingen kommer nå mig på mobilen förrens jag vaknar imorgon vill inte gå till skolan. Vill fan bara bort från allt skit men de går aldrig även om man får hjälp, mina vänner kan knappt stötta mig. Ingen förstår detta.

Så alla kan dra låta mkg va eller dra åt helvete.

Vaknar antaligen upp med bättre humör imorgon.

pimpade mobilen

igår köpte jag också massa bling till mobilen också fem förpackningar till och med (olika då) och de här blinget köpte jag på guldfynd kostade 30-40 kr. Alla som har sett den tycker den är skitsnygg och den känns lyxigare nu, haha.

framochbak

Fram och baksidan på mobilen, baksidan som jag har pimpat så fint!

PUSS

söndag och julskyltning

Jennie och jag gick ner till stan och mötte mathila och sedan jenny så gick vi med andra en stund också sen. De var inte jättekul, för mycket folk. Ajaj, sedan åkte jag hem och nu sitter jag här och skriver och ska snart fotta min pimpade mobil.

google

passande bild från google

PUSS


lördagskvällen

På lördagskvällen var jag med jenny och josse ett tag, vi åt god pizza, körde lite rundor (josse har fått körkort nu i veckan) sen åt vi efterrätt på mcdonalds. Vi hade skitroligt! Här är lite bilder..

josse

satt bakom josse när hon körde och passa på att ta en mörk och suddig bild.

mcdonalds

josse njuter av sin paj, haha.

paj

och jenny älskar paj verkar det som, haha.


Efter varit med josse och jenny var jag med jennie och annat folk och hade skittrevligt! Var ute till tre sen hem och sova! '


PUSS

blev ändrade planer igår

vaknade igår på morgonen och åkte till skolan med mamma och snackade men min mentor, och hon var på jättebra humör och sa att jag hade vg i allt typ och skulle satsa på de. Haha jag är bäst!

Ja, i alla fall efter de gick jag och mamma ner till stan och handla lite smått bara fick en kjol (glömde påsen hos jennie) som var skitsnygg, ska fotta den nån annan dag och sen köpte vi massa bling till min mobil och de ska jag lägga ut en bild på baksidan på min mobil, skitsnygg nu!

Nu ska jag lägga in bilder sen kan jag berätta om min lördagskväll!

PUSS

snygg röd klocka

var inne på klockor på nu (brukar kolla inne på sidorna som jag annoserar för) och hittade en jättesnygg röd bling klocka på fyndhörnan! Den har kostat 698 kr och kostar nu 395, så den är rätt billig nu. Kanske ska man mig sådan till julklapp.


klockor.nu



 gå in på denna sidan om du också vill titta på fina klockor till bra pris!


sent och snart morgon?

Ligger här i sängen med min rosa bärbara i knäet. Var inne på min affiliator och ansökte om nya annoser så hitta jag någon vitamin sak  och så stod om man maila till henne och hade blogg kunde man få hem gratis prover av henne för att göra reklam för produkten.
Så jag hoppas verkligen, låter jättekul eftersom jag går handel och det är en rätt rolig hobby att jag tjänar småpengar nu (letar jobb även) och det går rätt bra ändå.



alla gillar ju att vara bruna? (:

Vitalas solbrun


tråkig kväll

Har jobbat från 9 till 4 idag och det gick skitbra! Slet riktigt och jobba hårt, mina fötter kändes rätt mycket smärta sen. Efter jobbet stack jag till stationen och mötte mathilda, jennie och jenny och var där en stund sen tog jag bussen hem och somna direkt när jag la mig i sängen och vakna senare till liv vid tolv men ska snart sova igen.

Imorgon är det lördag och då ska jag träffa josse! Ska bli skitkul, älskar att va med henne.

PUSS



Om ni har en extra peng i månaden och älskar djur, hjälp då till och bli medlem på denna sidan och skänk en 100 lapp om månaden.

WSPA

utveklingssamtal på en lördag

nu är de lördag egentligen men jag kallar de fredag fortfaran i alla fall imorgon, (lördag) ska jag och mamma till skolan och prata med min mentor och ha utvecklingssamtal med henne. Jag vill inte, för hon kommer bara klaga känns det som och mamma och jagr bråkat lite idag.

Usch, får skriva hur det gick sen.


arg tant


Puss

snart sova..

klockan är 01:00 just nu, och jag har preccis udschat och ska snart säga hejdå till folk på msn för jag vill sova är astrött och faktiskt törstig. Imorgon blir det jobbet sen sover jag nog hos jennie. Så ingen uppdatering imorgon tyvärr.

Uppdatering på lördag

PUSS

gina tricot.



kolla lite på klänningar och hitta denna, har en i grå från en annan affär men ja älskar svart klänningar helst tub top!

Snygg och enkel !

tomelilla efter jobbet

var och träffa johanna efter jobbet, snackade som vanligt om allt möljigt och hyrde en film men såg inte så mcyket av den men den verka skitbra, final destination 3 själv har jag bara sett tvåan och den är jättebra! Får se den en annan dag.

Tack för kvällen johanna! <3

thaimat till lunch idag.

Åh, jag och hanna jobbar på åhlens tillsammans så bestämde vi oss att äta lunch på en thairesturang i ystad då. Kosta 69 kr för thaibuffe+ dricka, billigt! Sjukt gott var det i alla fall, haha gick mätte och belötna tillbaka till jobbet sen.

Vi jobba bra idag så vi får sovmorgon till nio imorgon, slipper jobba från halv åtta i  alla fall. Jobbar till fyra imorgon dåja, sen ska jag på bio antaligen med rebecka och jennie. Har planerat hela helgen men det får reda på sen.


mat

lite gott och blandat, var skitgott!

PUSS


Dagens låt!



Maskinens nyaste låt, riktigt skön att lyssna på!

p.s jag har sett maskinen uppträda, haha stolt!

Johan

olsson

Här är då Johan Olsson och ville att jag skulle skriva ett inlägg om han eftersom han är en av mina bloggläsare, haha.

Vi har kännt varandra lite mer än i ett år och han är världens snällaste kille, vi kan prata precis om ALLT. Idag prata vi faktiskt om gamla minnen, så roligt man har haft de. I somras var skitroligt när jag bodde i tomelilla och höll dig sällskap när du sålde jordgubbar. Johan är i alla fall en riktigt bra kompis!

Johan är världsbäst! ((:

malmö idag

hade ju yrkes dag sen stack jag och nåna kompisar till malmö och var i källaren (aldrig vatt där) var typ som ullared, jätte bra smink till biliigt pris. fast jag hade inga pengar, blöh.


olofsson


Imorgon är det jobbet iaf, ska bli kul saknar det. Har även kollat efter lite jobb idag och sökt till double.net för att tjäna lite mer.

PUSS

första hundralappen

Ja då har man tjänat en hundra lapp nu på bloggen. Men läste nånting igår på den sidan ag är medlem på att jag ska betala 48 % i skatt eller vad det stod och det är rätt mycket pengar. Mamma tycker jag ska skaffa ett jobb nu är rätt sugen eftersom jag har ju jobbat på ett dagis i tre veckor och har pratik på åhlens. Eller kanske jag blir medlem på ett till företag.



p.s kan inte ta ut pengarna för man måste tjänat 300 kr innan man får ta ut.

Dagens låt!



ÄLSKAR denna låten! Innan tyckte jag den var tråkig efter jag lyssna bara fem sekunder men igår natt såg jag den på mtv och blev förälskad!

nyårsklännigar

jenny

jennie och jag inne på jc

vi var i stan idag och kollade på massa fina kläder mest klänningar till nyår, vi hitta denna fina på bilden från jc fin rosa färg och sedan bitta jag en på h&m som liknar den på bilden men är svart.

Får väl se vad det blir för nått till nyår

Visste ni att?

Jag älskar stora bilar, typ som range rover och hummer. Haha helt konstigt, stör mig alltid när andra säger att små sportbilar är fina, de ska vara STORA bilar vafan. Jag blev förälskad av stora bilar när jag kolla på för mycket på super sweet sixteen, haha.

Pappa och vi brukar alltid ha en speciell sak tillsammans och det är när vi är i stan kör vi på kvällarna och kollr på bilar och han samtycker ofta med mig, haha.

åhhh

Hummer h1, och den finns i ystad tro mig har kollat på den många gånger, skitfin i verkligheten!

åhhh

En range rover jag hitta, den ska va helsvart eller helvit såklart! Sjuktfina.

hjälp mig?

Jag vill gärna ha hjälp med headern, tror jag ska kanske betala nån och de går på ca. 150 kr blöh, men om någon akn annars säga hur man gör får ni gärna göra det.

olofsson

bild sen förra året, ska nog börja ta mer egobilder.

PUSS

mobil ska bli pimpad igen.

Just nu har min mobil blå liten ruta där bak (den ska va där) som jag klistrat på med blommor för jag gillar inte de blåa men nu har jag hittat bling bling smycken på chrispa tror jag det va så jag ska köpa de sen ska vi se hur mobilen blir, haha.

mobil

p.s jag suger på paint, haha.

PUSS

duschen väntar

Nu ska jag ta en lång och skön duscha och göra hårinpacknig på mitt hår och löshåret, har aldrig testat på löshåret så får se sen ska jag nog locka de imorgon därför jag har bilden nedanför tyckte det var skitfint. Sen när jag har duschat ska jag fixa med mina nagler lite.

Snart ska jag också klippa mig, färga ögonbryn och fransar och färga äntligen håret igen.

blondt

Dagens frilla imorgon? Kanske de.

PUSS

lite nya kläder från h&m

Mamma kom hem idag med en låda från h&m med kläder hon hade beställt till mig och min syster, fottade snabbt nyss bara för jag tyckte det kunde vatt ett roligt inlägg.
Bilderna är suddiga men har ej bra kamera på mobilen och det är rätt mörkt i rummet men man ser i alla fall.

Tack mamma!

tröja

En lång vit skjorta, skitsnyggt med skärp till och leggins.

tröja

En mysig kofta nu till vintern, skitskön och fin!

tröja

Lång tröja med paljetter, skitsnygg!

tröja

Lite längre tröja, röd och vit.

jeans

Blev t.o.m ett par nya jeans som sitter jätteskönt och är snygga.

armband

& till slut ett armband i olika färger, verkligen skitsnyggt!







lite mer.. haha.

de andra inlägget segade rätt mycket så det får bli nåna till i ett annat inlägg.

Gratisgodis.seAffiliator AffiliateprogramAffiliator AffiliateprogramLyckoBingo.comMinbingo.com Smultronställen.seSpreadshirt Designer
Jobbsök VAD
VAR


bara för att vi fira lite..

så lägger jag in rätt måna klickannonser som ni kan klicka på, så jag får mer pengar ! (:



Bestbingo.com Erbjudanden24.seGratis-guide.se

100 st,

inlägg



Ojoj knappt haft bloggen i två månader och jag har skrivit 100 inlägg tycker det är duktigt av mig i alla fall.


Dagens låt!



Chris brown nya låt, jag gillar den skarpt och hörde den igår kväll första gången.

Affiliator Affiliateprogram

anna gästbloggar

Idag ska jag pierca tungan kl 19.00. Sitter här och är nervös. Förresten ska jag inte äta den äckliga chili con carnen.

Här en bild på frida & mig.

PUSS PÅ OSS ♥

och jag


skolan ♦

sitter här i skolan nu med anna och väntar på den äckliga lunchen, blöh. Håller på med olika uppdrag just nu och det går finfint, haha jag är bäst!

Idag ska jag hämta ut mina h&m kläder också med mamma, förresten anna sitter bredvid och glor men hälsar också faktiskt.

PUSS


liten frida.

LITEN

haha så söt jag var om jag får själv tycka. Jag tycker min bebis ska också se ut så sen, haha.

nu ska jag snart duscha sen sova och imorgon börjar jag 10, yes!

PUSS



jenny persson ♥

♥ Älskar att skriva om mina vänner här på bloggen, jenny har piercat tungan igår tänkte jag berätta för er och nu verkar det som det är många som är sugna på att göra de nu. Anna ska kanske göra de i veckan och jennie ska snart också göra de. I alla fall jenny är nog mitt största fan av bloggen hon läser den varje dag kan man säga typ, och det är jag tacksam för.

♥ & hon är även duktig på att klicka på reklamerna ibland så jag tjänar mer.

♥ imorgon ska vi äta lunch som vanligt, alltid lika kul när hon skickar sms och frågar om vi ska äta på lunchen roligaste när jag är på jobbet och hon vill äta med mig och träffa mig i en timme. Hon skrev nyss att det skulle bli chili corn carne imorgon, usch och nu snackar vi om knäckemackor som vi istället ska äta, haha.

Älskar dig jenny persson och vet att du läser detta! ♥

och jag

p.s hon är brunett nu, bilden är snart ett år.





dålig uppdaterare?

Kan säga såhär, ska försöka att uppdatera mer på lördagar men det går ju inte så jättebra.


Men helgen har varit bra i alla fall, varit med kompisar och sovit hos jennie.

PUSS


Smultronställen.se

top model 12 final

Kollar just nu på finalen, hoppas hon blonda vinner hon där allison, läskig i början men nu ser hon jättebra ut!

teyona

En av dem; Teyona

alli

Den andra; Allison


Uppdatering: Teyona vann, blöh. Inlägget tog lite tid och jag trodde jag skulle bli färdig innan man fick se vinnaren, haha.



twilight new moon!

new moon

Kanske blir denna ikväll med rebecka och den har premiär åh, vill jättegärna se den!

Ska bara vänta på pappa och se om han har pengar så han kan ge mig de sen drar jag in till stan!


PUSS

Visste ni att?

frida

Att JAG vill alltid bo i Ystad så länge jag lever, alla andra är så sugna på att bo och jobba utomlands. Men jag vill bara vara i lilla mysiga Ystad där jag är även född också.

PUSS

åh fredagsmys

mys
Åh detta vill jag ha senare ikväll så jag ska fråga mamma om hon ska handla godis, är så sugen på chips och dippa! Åh fredagsmys, rätt skönt ändå att va hemma.


PUSS






Gratisgodis.se

julklapp till mig kanske

har velat ha en trippeltång jättelänge nu tycker håret blir så fint, fast jag inte testat på mig själv men när jag ser på andra är det skitsnyggt!

tång

Hittade en röd och jag har sån i plattång och locktång men sen har jag också björn axen volymtång.

PUSS



tv tid

haha sitter och kollar på tv:n i sängen men min rosa bärbara i knäet. Åh, så mysigt. Snart börjar i alla fall stygga flickors klubb på tv400 det kollar jag alltid på när jag är sjuk. + Att jag lägger mycket tid på bloggen, hihi.


tv


Denna tv:n skulle jag vilja ha! Åh, älskar rosa.





Bokasmart.se Affiliator Affiliateprogram

tandblekning?

Både jag och min syster är sugna på att bleka tänder och förresten mår mina tänder bättre från inflammationen i veckan. Hitta en bild på google.se (där jag hittar alla övriga bilder som är inte mina) som visar sicken skillnad det kan bli.

blekning


Skulle vatt en fin julklapp. Om du vill ha tandblekning klicka på de här annonsern nedanför.



EaseWhite.se

sjuk idag..

Idag mår jag jag inte jättebra, skulle egentligen jobba men fick sjukanmäla mig. Jag har lite feber, min näsa är täppt, har hosta och ont i huvudet. Jippi på en fredag också när man brukar festa eller va med kompisar.

förkyld

Imorgon kanske det blir fest, får väl se.


PUSS

Jobbsök VAD
VAR


Dagens låt!




Åh så bra han sjunger denna! Jag gillar denna låten också, brukar lyssna på den med pappa i bilen, haha.

PUSS


I♥Money

pengar

suddigt men det står nu 50.40 kr!

Nu har jag hållt på med reklamer i en vecka och kolla ändå? Det är ju bra pengar, nu ska jag bara tjäna 300.00 kr för det är de minsta man får ta ut. Tar nog inte så lång tid. Älskar er läsare som klickar på reklamer.

PUSS


jobbet igen dåja.

mig

Vakna precis och klockan är ju 23:14 nu när jag kolla. Sov ut innna i alla fall för att jag jobba idag och det var mycmet att göra på eftermiddagen. Jag ville också sova för imorgon börjar jag 07:30 och då får vi in varor. Ja men man får bita ihop och jobba arslet av sig, haha!

PUSS MINA LÄSARE


storm!

Utanför blåser det skitmyckt och regnar emallan åt, uschusch! Jag är jättetrött så jag skriver lite om idag; träffat jenny och vatt med henne på stan sedan träffat min syster och stuckit till tomelilla och va med johanna till tio och vi baka kanelbullar aslänge och annat haha.

Nu orkar jag inte mer för det är jobbet imorgon.

PUSS

morgondagen

och jag
 
jag och jenny ♥

imorgon blir det lunch med jenny som alltid, hon är ute också på apu men börjar alltid halv två, haha fusk. Sen ska vi va typ till halv fyra eftersom jag slutar 20 över 1 för hon ringde innan och fråga om vi kunde va efter jag slutat så jag antar att hon inte går på sin apu imorgon.

Sen blir det tomelilla och träffa johanna och andra förhoppningsvis!



skola igen..

var ju inte i skolan igår ju men var idag och mådde fan skitåligt imorse haha usch. Men sedan flöt de på och kul att träffa alla i skolan igen efter tre veckor. Jobba skitbra också idag så det är tummen upp.

Efter skolan var jag ens tund med anna sen träffa jag en gammal kompis och hade det skitroligt, haha har inte skrattat så mycket på ett tag.

PUSS

Dagens låt!


pizza till midddag!

za

Åh, fy vad gott pizza till middag. Mamma lagar hemmagjord det är faktiskt godare ibland än köpepizza. Pizzabottnarna är tillräkligt tjocka och goda. Åh, jag ska i alla fall ha lite annans, svamp och skinka sen nått vitlöksmaamma sa var gott. Ja snart klara i alla fall.

sb12 min räddare.

12
Tog lite sb12 innan och nu känns det bättre, för jag kommer ihåg jennie hade också problem med tandköttet och hon tog också nått sånt medel och det blev mycket bättre. Så det blir en till imorgon innan skolan.

visste ni att..

att detta är andra kategorien idag, nä men jag tänkte säga att om  nu kollar på bilden nedanför så ser ni att jag alltid vatt blond. Vissa av storbloggarna ljuger om det ibland, och en annan sak jag har aldrig velat bli brunett.

frida

Haha nästan vitt ju eller är, PUSS


test

TESTET BÖRJAR: 16:25

1. Fullständigt namn? Frida Louise Olofsson
2. Ålder? 17
3. Vart bor du? Utanför Ystad
4. Trivs du där? Ja rätt så fast vill bo i Ystad.
5. Färg på ditt hus? Vitt
6. Hus eller lägenhet? Hus
7. När är du född? 920528
8. Klass? HP2B
9. Vilket år tar du studenten? 2011
10. Något jobb? nä, bara pratik
11. När gick du upp i morse? knappt sovit
12. När ska du sova? när jag är trött
13. Duschat idag? ska
14. Kramat någon idag? Nä, vatt hemma bara
15. Pussat någon idag? nej
16. Vad har du ätit idag? Stekta ägg
17. Dagens klädsel? linne och trosor
18. Dagens smink? gammalt smink
19. Dagens sötnos? fanny, haha.
20. Dagens roligaste? fanny med sitt skvaller
21. Har du många vänner? Ja det tycker jag
22. Vem kramade du senast? jenny
23. Hur många har varit otrogen mot dig? ingen vad jag vet
24. Har du pojk-/flickvän? nej
25. Vem pratade du med i telefon senast? Anna
26. Vem fick du senast sms ifrån? Filip


FAVORIT:
27. Film? tretton, never back down och twilight tror jag
28. Låt? många
28. Mat? pizza är alltid gott
29. Dryck? Jag dricker mycket, haha.
30. Färg? rosa
31. Stad? Ystad
32. Ämne i skolan? Karaktär
33. Människa? Mamma tror jag


SENASTE:
34. Personen du tänkte på? Han <3
35. Personen du pussade? Pontus
36. Gången du spydde? längesen
37. Gången du grät? längesen
38. Pizzan du åt? några år sen,
39. Gången du var i Göteborg? i somras
40. Gången du var i Stockholm? två månader sen
41. Gången du var utomlands? två år sen


ANTINGEN ELLER:
42. Svart eller vitt? svart
43. Hund eller katt? Hund
44. Ut och festa eller hemma & mysa? Festa
45. Tvspel eller datorspel? Dator
46. Singel eller upptagen? singel
47. Lunarstorm eller Bdb? Bdb.
48. Ragga eller bli uppraggad? Uppraggad
49. Blont eller svart hår? Blont!
50. Har du blåa ögon eller bruna? gröna, hallå?
51. Choklad eller lakrits? lakrits torr jag det får bli de
52. Göteborg eller Stockholm? Stockholm fast jag inte varit där än.
53. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
54. Coca cola eller fanta? Båda
55. Pizza eller kebab? Pizza
56. Randigt eller prickigt? Randigt
57. Älska eller älskas? Båda
58. Leva eller dö? Leva


ANTAL:
59. Personer du älskar? De som står mig närmst
60. Personer du hatar? finns några
61. Glassar du ätit på en dag? 3-4 kanske
62. Gånger du haft minnesluckor? vet inte
63. Gånger du varit hög? 0
64. Personer du saknar just nu? mina kompisar
65. Gånger ditt hjärta brustit? vet inte


VEM:
66. Vill du kyssa nu? ingen vad jag vet
67. Ska du träffa imorgon? alla i skolan
68. Sjöng du senast för? vet jag inte jennie kanske
69. Hade du senast en msn konversation med? anna
70. Spelade du tvspel med senast? rebecka och jennie tror jag
71. Vill du ta med på resa nu? Jennie
72. Vill du kasta en sten i huvudet på? Haha dedu
73. Förtjänar att dö? Lite att ta i
74. Är söt? Fanny, grr.
75. Vill du sova jämsides med i natt? Snobben, haha.


VAD:
76. Gör dig glad? Mina vänner
77. Gör dig ledsen? Skit som går snett
78. Vill du helst göra nu? Se på tv typ
79. Önskar du att du slapp göra? Ha så ont i tandköttet
80. Vill du ha nu? mer annonspengar
81. Önskar du dig i födelsedagspresent? SPRIT, 18 förfan! & pengar såklart.
82. Längtar du till? Jullovet
83. Ångrar du i ditt liv? vet inte
84. Är det bästa som hänt dig? hm, kommer inte på nått
86. hur mycket är klockan nu? 16:37


julklapp till syster kanske.

Funderar på detta till min syster i julklapp en designad tröja av mig som jag skriver ntt roligt på eller nått hon vill ha skrivet på den. Bra pris blir ca. 200 kr nått. Mamma ska i alla fall få DKNY parfymen i julklapp från parfym.se.

shirt


Vill du också ha en rolig tröja eller nått likande gå in här nedanför.






Spreadshirt Designer

får bli en mobilbild

o

min mobil där ändå rätt bra bilder, den tog denna när det var ändå rätt mörkt och den har bara 3.0 mega pixels.

Men snart är det stygga flickors klubb så jag skriver mer senare, ha det bra. PUSS

Efashion.seEfashion.se

tjäna pengar?

Gör som jag och bli medlem på denna sidan och tjäna pengar om du har blogg och vill ha reklam på den.

tttillor

Lite suddig bild, men ja jag har tjänat hittills 19.60 kr sen i fredags och jag tycker det är bra! För jag är mer aktiv nu att skriva mer och lägga in reklam. Så om du klickar här nere och blir medlem och kan du också tjäna pengar på denna sidan som är lätt att förstå också.




Affiliator.com

saknades en igår..

westwick

Ed Westwick

Glömde denna snyggigen igår när jag la in på Robert och Cam. Åh, Ed spelar chuck bass i gossip girl som jag tycker är snyggast där. Rollen där är han en riktigt bad boy och vilken tjej gillar inte de?

PUSS


hahah!

mamma och jag snacka om denna igår och tyckte jag skulle lägga in den såklart!

Nog roligaste reklamen på länge, alla gillar den ju? Favoriten för de flesta är de nör hon säger; vem va det? vem var det som kasta? Hahah!



Gillar den biten också när hon är nått djur och kollar så roligt, haha!

Minbingo.com

aj mitt tandkött!

Imorse när jag vakna var mitt tandkött jättesvullet det gör skitont att svälja och det sur ut som allt ska bara trilla av eller nått sånt. Det blöder också för den delen när man ta på det. Så jag hitta en bild så jag fick veta att jag har en inflammation i tandköttet, trevligt. Ni kan ju läsapå bilden.

kött



Dagens låt!

Får bli en av Robert Pattinsons låtar som jag älskar den är så underbar! Den är även med i filmen twilight vid slutet. Inte jättebra i början men senare så ha tålamod om du vill lyssna på nått bra!



hitta också ett bra klipp till er där man ser olika scener från filmen, PUSS.




mums!

pattinsson

Robert Pattinson ♥

Åh! Jag älskar han i twilight en av de bästa filmerna jag sett! Helt kär i den, hur han blir kär i bella och allt. Han är verkligen snygg lilla vampyrpojken.


never back downgigandet

Cam Gigandet ♥

Fick bli två bilder på han här så alla fick se kroppen med! Oh lala la. Han är så snygg i filmen never back down som är också en av mina favoriter, åh! + En sak till som alla inte vet att även denna snyggingen är med i filmen twilight faktiskt! Fast i den filmen har han jättelång hår. Blev lite orättvist att jag ladda upp två bilder på han men rovert ska bli dagens låt i nästa inlägg!

paradise hotel

kollar på paradise hotel nu och ska se hur det svenska är. När jag kolla den danska lite tyckte jag det var först tråkigt men sen när jag såg från avsnitt 1 var det mycket roligare.

Får se vad som händer, grr. Haha!

PUSS

trött?

Har precis vaknat och kollar just nu på sex and the city på comedy central. Är jättetrött idag för jennie och jag fick inte mycket sömn inatt och vi kom hem rätt sent.

PUSS

hemma i lilla byn

nu är men hemma igen efter en helg hos jennie och vi har haft det som alltid skitroligt!

Fest hos fille igår i köpingebro, var kul men så kom det lite väl mycket drama. Jaja, tror att löste sig sen. Jag fcik träffa min saknade josse också igår åh vad man kan sakna den kvinnan!

Skriver mer sen!

PUSS

fredagen den trettonde

usch otursdag och jag har redan haft otur. Morgonen börja med att jag skulle upp kvart över sex men jag var jättetrött så mamma och jag börja bråka med varandra.
Så jag sket i jobbet orka inte och mammahade lovat mig två par örhängen men så tog hon tillbaka pengarna och ikväll vill jag till jennie men har inte pengar till nått men det går ändå ju.

Ha en trevlig otursdag

PUSS

gfffff

klicka på dem här! ♥

1casino

 
Bestbingo.com



 







Exclusive Shavings




Minbingo.com


Opoker



Spreadshirt Designer

låter frestande?

Det är här jag är medlem, bra sida faktiskt och man tjänar ju pengar så klicka på annosen om du också har blogg eller egen hemsida och bli medlem och lägg ut lite reklam så kan du också tjäna en liten slant.



Affiliator.com

Dagens låt!

Denna är bäst när man jobbar på åhlens, den är så bra på att lyssna. Men en fråga, varför vann inte denna eurovision denna är ju bäst av dem? (inte för att jag tittade men vinnarlåten är störigaste)



okej en till.

Efashion.se

Brandos massa skor!

Sneakers på Brandos.se

Modeskor på Brandos.se

Gå in och kolla om du hittar nått fint på brandos.se, dem har riktigt fina uggs nu till vintern!






Brandos.se

varje gång någon..

klickar på denna annosen får jag 1.50 kr tror jag det var eller 1 kr. Men det är pengar! Så klick gärna på annosen nedanför. Det är bara hemsidan namn så den är lite tråkig.

PUSS

1casino

parfym.se

En av annoserna jag gillar mest, ska antaligen in där och köpa DKNY det gröna äpplet till mamma i julklapp. Den luktar jättegott! Perfekta julklappen till någon.


parfym





annonser!

Ojoj nu kommer det annonser på min blogg minsann, jättefina sidor ni kan gärna klicka på och kolla för då tjänar jag också lite grann.

Allt för er (:

PUSS


min lilla anna! ♥

och jag

Vi har kännt varandra från första dagen vi började på gymnasiet, vi klickade direkt! Sen dess har vi alltid hittat på med massa kul, vi har massor av minnen från fester, skolan och annat.
Åhgud, älskar anna till tusen en vän jag vill ha kvar länge och nästa vecka börjar vi i skolan igen tre dagar i veckan då får jag se henne mer. Knappt tid nu när vi jobbar men söndagar funkar bra det.

Älskar dig Anna ♥


hahahah!

jag

denna bilden är för rolig!

Haha, såhär trött/sur är jag nu för att jag inte får mycket sömn och ska jobba mycket på en fredag men ja det får gå.

PUSS

trött!

jennieamanda

Får bli denna bilden som jag hittade på bilddagboken ikväll, jag, jennie & amanda ♥

Trött som vanligt efter en jobbig dag, från 08.50 till 17.00. Hittade två par örhängen som ska bli rea imorgon till halva priset som jag ska köpa!

Efter jobbet så stack jag till köpingebro och träffa kompisar och det var spa kväll där, haha skönt med massage. Ja men nu ska jag duscha och sedan sova för imorgon är det fredag och jag börjar 08.30 och jobbar till 16.00, uschusch så trött sen på en fredgaskväll? Ha det bra!

PUSS


Dagens låt!

Riktigt bra låt faktiskt! Hörde den idag på jobbet.


jobb åter igen.

jobbat hela dan idag igen sen har jag träffat massa folk och kom hem nu lite efter tio så jag är fett trött så detta blir inget bra inlägg precis men jaja.

Imorgon skriver jag mer nu vill jag bara sova eftersom jag börjar halv åtta imorgon och vi får in varor då och det är mycket arbete!

PUSS

Dagens låt!

Inte för att den är jätte ny men nu ändå när jag håller på med musik vill jag ha denna videon på min mobil, höhö. Låten är världens bästa typ och man tröttnar inte precs på den.



i thought i told you im a star
you see the ice?
you see the cars
flashy lights everywhere we are
livin like like theres no tomorrow

hiss elr diss?

Enligt mig själv tycker jag denna låten helt klart är en Hiss! Hitta den på steffis blogg där hon skrev att det var hennes vänner som är med i videon.




PUSS!

rätt duktig

Nu har jag laddat in rätt många låtar och musikvideor på min nya mobil.

Nu blir det tv och middag

PUSS


P.s blivit medlem idag på reklam sida så nu kanske det blir det en lite slant! (:


ny mobil!

Har varit hos jennie hela helgen lite fest och träffat folk och annat.

Nu har jag fått ny mobil och nya uggs och jag är superglad!

fick denna;



lg


och jag älskar den! ♥

jobbjobbjobbigt..

haha så satans trött nu , jobbat hela dan kul med jobbigt. Sen har jag varit med jenny efter klockan fem eftersom jag sluta så sent. Så har vi åkt bil med massa folk haha roligt!

Nu orkar jag inte skriva mer men imorgon är jag hos jennie och vi ska festa så jag ska se om jag kan skriva nått imorgon tror inte det men jaja. Jag skriver snart.



fo

PUSS SÅLÄNGE! ♥

p.s bild jag tog när jag kom hem idag så jag ska bli bättre med bilder!

nam nam

Väntar på att pappa ska komma hem med min godsak. Så blir det tv tyvärr hela kväll, urk.



balls



Mums snart mina!

hej alla mina få läsare..

okey nåna är ni i alla fall?

http://www.gratismode.se/?c=73800 
klicka där och bli medlem för min skulle för då tjänar jag poäng så jag kan vinna massa fint!
Skulle vatt snällt.


gm

här är saker man kan få om man hr poäng sen,, så bli medlem genom mig är ni snälla!

fortfarande sjuk

urk så tråkigt bara ligger i sängen och glor på tv. Men nu är jag i liv så nu ska jag kolla efter lite frukost.

Uschusch imorgon måste jag jobba kan inte bara ligga här och dö ut?
'

PUSS

Dj hero!

Detta vill jag ha! Min mamma är helt galen i guitarr hero och de där med trummorna men jag är inte så bra på dem. Men detta verkar vara skitkul! Det ska nog bli ett bra med mamma om detta spelet.



dh




Vad jag fattar så mixar man två låtar och vad jag sett har dem bra låtar! Här är ett smakprov!

Dagens låt!



Älskar denna låten!

får bli en bild..

fo

Här kommer en bild anna tog på mig för ett bra tag sen.

Nu ska jag snacka ut lite, jag försöker verkligen att tjäna kanske en slant på bloggen så jag känner mig mer motiverad att uppdaterar ofta och skriva mer. Jag vill så gärna ändra min design också! Gillar det rosa men min design är tråkig jag vill ha header och mer reklam och jag fattar inget sånt själv. Ok, om någon vill hjälpa mig säg gärna till!

PUSS


lite tv tid.

dp

Nyss kollat på Desperate Housewifes och nu är det;


hk

Hell's Kitchen som är bäst!

hm funderar på denna?

lg


jättefin faktiskt men det är touch är lite osäker på det men det skulle nog funka, och det bästa är att den är rosa och den är billig också går över lite 1 500 kr bara!

Får se om det blir kanske den mamma är också lite sugen på den.

PUSS

första dan

idag var det ju första dan på åhlens och allt gick bra! Det var faktiskt roligt! Det blev en liten dag också idag blir fler timmar sen, uschusch.

Jaja, orkar inte skriva mycket nu för min syster är sjuk och jag börjar bli tror jag.

PUSS

Gratismode.se


gm


http://www.gratismode.se

gå in på denna sidan som jag nyss gjort massa av fina saker man kan få och vinna!


efterlyst just nu.

klockan är mycket men jag måste kolla på efterlyst, dem pratar om vollsjö mordet på lottie. Så hemskt..

R.I.P Lottie

et

bilder från lovet

från kvällen vi stod utanför tingvalla, jag och folk från tomelilla.



hos m

madde och liv

jt

johanna

mf

jag och madde

bilder från kvällen hos dajje;


jj

jennie

aj

jennie och adam

och en bild från förfesten hemma hos jennie innan vi stack till parken!

jj

jennie och jag


bara några bilder blev det men lovet har varit lungt och skänt mycket tid med jennie.

Nu ska jag duscha sen sova, ska ju till åhlens imorgon.

PUSS

dålig uppdatering, sry.

har sovit hos jennie sen tisdags! Hemma hos henne sitter vi inte precis vi datorn iheller är hellre ute och springer runt.

Nu håller jag på att ladda in bilder från lovet så ni får se lite.

PUSS