Valborg idag!


Idag är det ju valborg och imorgon är det då första dan i maj och då är det nära min födelsedag och avslutningen! Jaja ikväll blir det festande i Lund haha verkar populärt i år och vara där? :-) Så ska ta buss dit och hem haha mitt i natten har mobilen med så mamma och pappa vetr allt som händer.

Nu sitter jag nyduschad och ska snart fixa mig och sedan dra mig till skolan som börjar 10.00 och slutar 13.20! Åh, sån lyx ibland älskar man allt bra här livet så mycket!


"Vi ses i dimman" (haha passar bra idag för det bli massa rök av elden)

PUSS

Trevlig dag somfan! :-)

Min dag har varit underbar träffat så många nära vänner och andra roliga! Slutade skolan halv två sen var med jenny och sen var vi med matilda och fika på epsossu house och satt där två timmar kanske och snacka massa och hade mys! Sen var det massa med annat sen åkte jag hem.

Ikväll kom bästa killkompisen sielski och hämta upp mig med sin bil så körde vi till ystad och träffa lite folk så jävla kul! :-) Sen stod vi i här i byn och snacka skitlänge om allt möljigt!

Älskar mina vänner verkligen! ♥

PUSS

Duktigt värre

Nu har jag städat satan och allt blev skitfint och jag tjänar ju pengar också på att städa och andra många saker (har inget studiebidrag) så på fredag får jag 200 kr + 100 kr från mormor och morfar.

Nu blir det duschen gott folkoch förberda sig inför imorgon! (Skolan då)


Om exakt en månad i jag 18 år! ♥

PUSS


Anna Anka nu


Asså förra veckan tappa jag verkligen all respekt för anna anka tycker verkligen inte att hon är smart eller uppför sig bra. Hon svär alltid säger olämpliga ord och tror dittan och dattan om allting.

Maria borde få ha ett program vet att hon är lite smått dryg enligt vissa men jag tycker hon är rolig och klär sig snyggt och hennes hår är alltid snyggt! Vem vet om hon får eget program nångång?


Bort med Anna och mer med Maria! :-)

PUSS


Nya läppstift !


Var med systern igår ju på lite stan och då köpte jag detta fina rosa läppstiftet från viva la diva och det är de jag ville ha i helgen med! Läpparna är skitsnygga i den färgen och man kännner sig mycket med mer vårig och somrig. Älskar det!



Viva La Diva läppstift 60 :-

PUSS


Konstig tisdag.. men rolig ändå!


Okej morgonen börja med en föreläsning sen sket vi i resten jag och sophie och gick till eprosso (stavning?) house och drack en kopp och snacka om allt möljigt. Sen klockan slog tio gick vi i affärer till kvart över 11 sen var vi med på dem vanliga lektionerna men den sista hade vi inte eftersom vi var tre stycken i klassen.

Sen blev det stan igen med min syster och köpte fint läppstift som det blir bild imorgon!

 
Söta Sophie a.k.a min teddy! :-)


PUSS


Två nya bilder..


Som jag tagit med kameran har inte använt min kära kamera eftersom jag orkar inte ladda den och den har lite batteri för tillfälet. Menmen innan jag färga systerns hår då innan så tog jag någon bild på mig själv när jag hade uppsatt :-)


Ändrat bilderna i Picasa


Inte så värst snygg bild men är så nöjd över håret!

Ne gott folk nu ska jag sova minsann för jag har inte sovmorgon imorgon för det är nått skit då på förmiddagen. Men vi hörs imorgon såklart!

PUSS


Färgat systerns hår mörkbrunt!


Har precis färgat min systers hår mörbrunt haha egentligen suger jag på att färga hår men hennes blev bra som tur är! Nu är vi två lite här i mitt rum och hon rottar bland mina saker som vanligt.

Aja, här är två bilder på det löshåret jag fixa igår så nöjd med det! :-)



Haha gullig fläta med rosa rosettdiadem och lacoste tröja


Kläderna jag hade idag och håret utsläppt och kan säga att det är perfekt längd!

PUSS


Dagens låt!



Älskar denna låten♥


Nu blir det att sova!


Har precis duschat och användt nytt balsam som mamma har inhandlat som luktar jättegott och är rosa såklart haha. Imorgon är det upp tidigt och ha idrott på morgon som alltid, usch.

Har fixat mitt ena löshår idag förresten och det blev skitbra alla mina vänner vet hur slitit och fult det såg ut men nu har jag sytt ihop det (skitbra ide) och sen duschat det. Imorgon kan ni nog få en bild tycker jag! :-)


lägger in en dagens låt innan jag somnar

PUSS


Gårdagens shopping!



Min nya älskade WESC hörlurar med härlig färg!

 
ÄLSKAR ROSETTER! Nytt rosa diadem och ett med nit och ett skärp


nya armband


äntligen en pälsväst och den var rätt billig från JC


En skitnsygg kaval exakt sån jag velat ha i svart och perfekt längd!

Finfina saker som jag fick under en tusenlapp faktiskt så nu ska jag göra lite snyggt på rummet och lägga allt på sin plats.

PUSS



Bild sen i fredags.


I fredags stack ju jenny, jag och emelie till skurup's tivoli och det var rätt trevligt och nu två¨dagar efter kom jag på att jag har en bild ju haha därifrån med mobilen.


Bild från skurup's tivoli

PUSS


Dagens låt!




Älskar låten och serien!


Hm, min kväll har blivit att titta på alla bloggar jag följer och MASSA webb tv, asså jag är redan kär i bella&tyras show och tittade på deras veckans avsnitt och glamoura var där och gästade så jag tänkte lite så "Amen hon anna kände jag till och lite petra" men hon tredje är ju cimons (från paradise hotel) flickvän! Kan man tänka sig minsann men gick sen in på tv3 play och kolla tre avsnitt lite och tyckte dem var bra!



älskar låten dem har i början

PUSS


Finfint väder!

Solen är verkligen framme idag! Imorse vakna man av att mamma ville till stan så det blev lite shopping (bilder kommer sen) och så fika vi på snuggles favorit stället såklart! Sen när vi kom hem så gick jag med snobben och kolla på fotbollsmatch med jenny och andra :-) och nu är jag rätt trött så det blir sängen en stund och bara vila mig.

Hörs sen med bilder !

PUSS

Haha ICA- stig !


Haha såg detta nyss när jag kolla mitt inlägg hur det blev (gör det nästan alltid) och då såg jag denn roliga reklamen där man ska stretcha stig så berättar han massa om dem nya produkterna!


ni måste testa rätt kul ändå

PUSS


Väskor till salu!


Har faktiskt tre av mina gamla väskor inne på blocket om nåhon är intresserad av att köpa en kanske? :-)

Den rosa är en äkte lacoste och ej använd typ och kostade 600 kr och säljer den för 350 kr.

Den blåa Fred Perryn är inte äkta och går bara på 80 kr.

Den brunaktiga Friis & Company är lite använd och har ett märke bakom kronan som ej syns när man använder väskan, den går på 150 kr.



inne på blocket också

Om någon är intresserad maila då till mig [email protected] och skriv "väska" som ämne!

PUSS


Torsdag.!


Tråkig rubrik men vafan typ :-)

Idag har man vatt i skolan minsann och det var chill somfan sen efter skolan var man med matilda och jenny och lite annat folk sen skulle jag göra mitt syntest och min syn var perfekt så nu ska papperna skickas imorgon! Efter de i alla fall så var jag med jenny och matilda igen och vi mötte micke och sielski lite, skitkul var det!





Taget nyligen på jag som sitter här hungrig och vill ha hemma pizza :-)

PUSS


Sängen nu, skolan imorgon !


Imorgon ska jag gå till skolan har jag bestämt mig för så nu blir det inside och tidigt i säng för imorgon är det ändå en superbra dag i skolan går bara till 13.20 och tänkte bege mig sen till körskolan och göra syntestet så jag kan skicka iväg papperna sen! Idag har jag städat som en galning och snacka om att man hade en stolt och glad mamma sen och det bästa är att snart får man pengar för det också! Hörs imorgon.


Hm, kanske blir lockigt hår imorgon om jag orkar :-)

PUSS


Dagens låt!



denna låten är så sjukt bra man blir helt festsugen och man ska såklart ha högsta basen så det är bra att jag har mina högtalare ;-)

lite dålig kvalite på låten tycker jag

PUSS



sjuklig onsdag !


Idag har jag varit hemma ännu en dag för jag har haft skitont i magen och inte orkat röra mig ur sängen förrens nu och har lite energi så nu ska jag fixa på rummet lite!

Idag fick jag mitt syntest och körkortstillstånd som jag skulle fylla i sen skicka iväg och sedan vänta ett tag på att få papper så jag kan ÖVNINGSKÖRA! :-)






Imorgon blir det syntestet och fylla i papperna och sedan övningsköra somfan och så fixar jag snart körkortet tror jag! :-)

PUSS


Såhär är det!

Jag vill vara hemma så mycket som jag är just nu för det har jag inte varit innan på många år och jag vill umgås med min familj! Blir så jävla arg när folk inte fattar det jag har förfan bott i fosterfamilj och varit utan min familj då hur fan tror ni det känns egentligen?! Är det konstigt att man vill vara med sin familj nu när man kommer så bra överens med alla! Just nu är det mycket också med min stress förra veckan var det så mycket så jag spydde 3 gånger för er alla som stressar en. Jag orkar seriöst inte att vara med kompisar varje dag jag orkar verkligen? Liksom man gör inge iheller man bara sitter ner på ett stlle i flera timmar, så jävla tråkigt! Mina andra kompisar som jag inte träffar så ofta gör man mycket roligare saker med. Jag känner att jag vill göra vad jag vill uatn att folk ska börja fitta och bli sura som alltid ursäkta att jag vill sköta skolan nu och ta mitt körkort så låt mig göra det förfan hatar att folk inte har respekt alls för en vad man vill göra. Skiter i er som tycker jag är dum i huvudet för att jag är hemma och inte med er det bevisar bara hur dåliga kompisar ni är som bara bryr sig om er själva!


usch mycket text av mig :-) smågammal bild också!

PUSS


Så trött hela tiden ..


Idag var jag hemma för jag var så jävla trött och har ingen energi alls i kroppen hatar detta med all stressen vill bara slänga telefonen i väggen också för alla stör en alltid! Ikväll har jag matat kaninerna alltså tjänat pengar och sen pratat med mamma om massa :-) nu är det desperate housewife på tv:n sen blir det ut med hunden sen duschen och sängen!




gulliga bilder på snobben som jag fixade i ett collage program ♥

PUSS


Dagens låt!



Min favorit just nu!

Var tuvungen att lägga in dagens låt med för jag tänkte på det innan idag och såklart bli det denna låten som ni måste lyssna på!

PUSS


Nu blir det sängen!


Gott folk jag har precis gjort en power point som duger finfint till imorgon och medans jag har arbetat med det har jag ätit en god citron fromage som mamma gjorde innan och tog mandariner över, mums supergott! :-) Såklart dricker jag också svartvinbärs dryck, så jävla gott!





Åh så gott!

Får väl skriva imorgon hur det gick med redovisningen, godnatt allihopa!

PUSS


Min kropp är död just nu :-(


Ojoj säger jag bara sicken dag det har varit i skolan! Först börja det med dans i en och en halv timme sedan tandläkaren (stammis där) haha kollade placken igen, sedan blev det två prov; naturkunskap & idrott, gick rätt bra där eftersom jag är stud nu typ :-)

Jaja sen satt jag i skolan till 4 nästa och försökta göra en redovisning på powerpoint och det ville fan inte! Så hem med mig och sova och är fortfarande död och har vatt nyss ute med hunden en skön promenad

PUSS


Helgen !


Här sitter jag och glor på min älskade family guy på datorn och viker ihop mina kläder, haha! I alla fall ska jag berätta lite om helgen nu :-)

Fredag; Var i Fridhem och grillade med massa folk för att fira Josse typ, sen blev det lite fest uppe hos Josse och Vippe, mycket trevligt!

Lördag; Jag åkte in till ystad vid halv tre och var uppe hos josse och vippe och vi hade det bara chill och mys hela dan och kollade på tv:n och en film jag hade med, gick sen vid halv tolv upp till linus där min syster var med nåna gemensama killkompisar till oss sen blev det hem och sova!

Söndag; Varit hemma och legat i min sköna säng och haft datorn i knäet och fått tummen ur röven och skickat efter papper till körkort sen kollat efter ett jobb jag ska söka till!

& nu sitter jag här och ska städa klart lite sen blir det en dusch och sedan sängen!


får bli en söt bild på josse

PUSS


Just nu .


Här sitter jag och "målar" naglarna med oriflames nail harderner och den är verkligen skitbra kan jag rekomendera till folk som vill ha långa naglar utan att bryta dem! :-)


min favorit till naglarna

PUSS


Återkommer snart !

Ska skicka en ansöka till ett extra jobb nu med mamma sedan blir det lite städning och sen ska jag blogga om min underbara helg :-)

PUSS

Grattis Systern och Josse! :-)


Idag fyller både min syster 16 år och min vän Josse 19 år! :-) Idag har fanny fått finfina presenter och så har vi käkat på donken och sen tårta hemma. Imorgon blir det att grilla och så ska vi fira josse som ska bli skitkul!

Hoppas ni får en trevlig helg, skriver imorgon igen!

PUSS

ledig idag !

Så skönt att ha varit ledig idag har varit hemma och bara tatt det lungt eftersom min stress är skitjobbig just nu. Har pluggat lite, haha duktigt värre! Just nu sitter jag och lyssnar på min nya låtar och låter min brun utan sol torka på mig haha så man blir lite brunare! :-) Sen blir det duschen och senare sängen gott folk!

PUSS


Dagens låt!



Älskar Sean Kingstons musik! :-)

Hörde denna på mtv för en stund sen och har hörtden innan och den är så bra att det blir en dagens låt!

PUSS


tv på måndag kanske?


Haha okey idag nmär jag var påö stan med jennie så mötte vi upp nåna kompisar som satt och fikade på esprossu house (stavning?') när vi såg nåna som filmade och interjuvade och jag tror vi alla kom med och dem snacka massa om ystad handbollslag och sånt skit. Så klocka kavrt över 7 på svt på måndag ska jag kolla om man syns ;-)



PUSS


Citronfisk !

Snart gott folk blir det god middag tror jag, eftersom min mamma jobbar som kock så kan hon laga rätt god mat :-) Så nu snart blir det nån god citron fisk med gräddfil och massa annat som sås? Haha, blir nog bra det.



PUSS


Dagens låt!




Lite gammla mange schmidt låt men han är så bra! :-) Denna låten var en favorit innan och gillar video med skarpt!

PUSS


Haha annoying orange !



Haha en i min klass som kolla på denna förra veckan och var tuvungen att ha den på bloggen, så rolig!

PUSS


åh så söt..! ♥


Pappa och jag kolla gamla bilder igår och då hitta jag denna söta på min lilla snobben som valp, auw! Så den har jag nu på mitt rum och ska skaffa fram lite andra bilder på han som valp. I alla fall dagen dag har vart skön fö jag sluta 5 över elva så det blev sängen i någon timme,
 ikväll har jag träffat sebbe som är en nära vän till mig och åkt i hans nya fina bil! :-)


Snobbens mamma och han som valp, så söt!

(sämsta kvaliten haha)

PUSS


Dagens låt!




50 CENT


Sängdags!


Kan börja med att det var en skitrolig kväll igår! :-) Massa roligt med alla typ, stack hem vid 1 tiden och somna som en stock sen. Idag har jag bara varit hemma och vilat till tv:n och god tonfisksallad, mums ja! Nu ikväll har pappa och jag kollat på tv och sen i gamla fotoalbum, hittade världens sötaste bild på snobben :')

jaja nu är det dags för sängen med snobben ♥


adam, ab & jag som inte njuter av det äckliga vinet :-)

PUSS


Iväg snart! :-)


krulligt värre haha :-)

Snart sticker jag kära vänner, vi hörs kanske inatt eller så hörs vi imorgon och ska försöka ta lite bilder!

PUSS


Dagens låt!


Denna låten är skitbra + video också! Vad jag tänker är att jag inte hört någon av mina vänner lyssna på denna låten. Så jag känner mig rätt först med denna och den hr inte visats på tv:n. Det roliga är att man inte hittar videon iheller på youtube haha.


Taio Cruz - Dirty Picture (Feat. Ke$ha)


Nya favoriten! :-)

PUSS

Ny musik !

















Haha, hela morgonen har jag suttit och kollat efter ny musik och här är nån godbitar för er att lyssna på. Ni som kanske undrar så jag har inte spotify och tycker det är så jävla onödigt program :-) hittar min musik på annat sätt som ni kanske märker.

Lyssna på de bra låtarna och kommentera gärna!

PUSS


Haha vafan..

Okey, kan börja med att det har varit en hemmakväll ikväll, slutade skolan tidigt och stack hem och sov senare på kvällen när man skulle laga mat så börja det brinna på ena plattan så det blev lite panik :-o Jaja, sen när allt lugna ner sig kolla jag och föraldrarna på anna anka och åt gott!

imorgon blir det fest minsann :-)

PUSS

Godnatt !


Nu säger jag och Snobben godnatt för nu ska vi ligga och mysa som vanligt och kolla på tv tills jag somnar. Imorgon är det fredag som tur är, rätt skönt ändå. Känner lite ångest med bilder att jag ska fotta mer och så ska det bli! :-)

Hörs imorgon, godnatt!


En bild som togs förra veckan & Snobben är så söt!  ♥


PUSS


Dagens låt!


om det är någon som har sett made in sweden (bara sett när det var två stycken) som har dem tydligen gjort denna gruppen och jag såg nog denna på tv:n och tyckte den var faktiskt bra, låter inte så mycket som svenskar haha! Hoppas ni gillar den! :-)



PUSS


Tandläkaren imorgon!


Hade egentligen en tid på påsklovet men det var rätt tidigt så jag missa den så fick jag ny tid som är imorgon klockan 07.40, fan ta dem för jag har sovmorgon egentligen till 10 så jag vettefan vad jag ska göra där efter. Imorgon är det bara återbesök så jag har inga hål och sånt, inte haft sen femman faktiskt, haha.




dumma tandläkare :-)

PUSS


Lite måste man gilla skolan :-)


Älskar att vi är tillbaka i klassen igen på torsdag och fredagar och slipper praktik mest för att vi har så bra tider idag börja vi 8 och sluta tio över 1, så skööööönt! Efter skolan träffa Jenny och Matilda sen träffade vi Jennie och var lite i stan sen åkte jag hem rätt tidigt och åt lite sen sov i tre timmar så skönt!


Jag just nu som ser rätt trött och nyvaken ut, haha!

PUSS


nu blir det sängen, godnatt!



söt sommarbild på snobben med sin älskade fotboll

Nu blir det att sova men ska först ta en tablett för min mage har så jävla ont, urk. Ska sen bara ligga i min sköna säng med snobben och mysa till tv:n tills jag somnar. Imorgon blir det upp vid halv sju och sen ta bussen till skolan Efter skolan blir det Jennie lite.

Hörs imorgon mina gulliga läsare! ♥

PUSS


Dagens låt!



Denna låten är inte jätte ny men folk har börjat lyssna på den rätt mycket nu det senaste taget, den är skitbra enligt mig! Man tänker sig att man är utomlands och festar hela natten ju! ;-)

hoppas ni gillar den, kommentera gärna ♥

PUSS


Dagens uteseende !


brun och ovanligt fin i håret med rosett också :-)

Haha lite rolig rubrik, men idag var jag lite mer brun efter den brun utan sol som jag berättade om igår. Håret blev skitbra efter behandlingen också igår. Kläderna blev ett vitt linne med svart kofta och jeans + vårjacka och min fina fiorelli väska!

BTW, sluta din jävel som kommenterar att fanny och jag är fjortis! :-)

PUSS


Hemma efter en lång dag!

Varit i skolan idag sen klockan 10 till fyra nästan, usch fyfan så drygt. Efter skolan träffa jag Jennie, Micke & Matilda. Senare fick vi reda på att Emelie hade fått körkort idag så vi åkte en runda med henne, skitroligt! + GRATTIS till Sileski som också fått körkort idag! :-) Vid sju tiden var jag hemma och tog det lungt bara typ.

Blir fler inlägg snart

PUSS

Nu blir det fix sen sängen!


Nu blir det lite städning och ska välja ut kläder och packa väskan inför min skoldag imorgon, haha. Snart ska jag också duscha och innan ikväll testa jag oriflames (mamma har sålt det märket) brun utan sol som är genomskinlig så ser man resultat senare och det funka skitbra faktiskt! :-)
Tog det på magen bara så jag kunde jämföra sen med handen och så skulle det inte bli missfärgat.



ingen ny bild men det fick bli denna fina ;-D

PUSS

Fin rosa färg!


Detta nackellacket fick jag av mamma i julklapp plus två andra också i andra nyanser av rosa. Tyckte det såg så fint och vårigt ut + vissa tycker ju det ärpopulärt med ljusrosa och hudfärgat som är fint men jag gillar starka färger med.


Viva la Diva kostar 50 kr tror jag

PUSS

trött..

Blev bara ett inlägg igår för jag var verkligen inte på bra humör! Vill inte prata om det iheller men hade en trevlig stund hos johanna igår i alla fall! :-) Bilder kommer senare idag eller ikväll!

PUSS


Nu blir det johanna! :-)

Ska hämta upp johanna nu snart utanför sjöbo sen blir det tomelilla och så ska vi sola sen hem till henne och ha det trevligt med massa snack! Har kameran med mig så det blir bilder sen när jag kommer hem ikväll.

Hörs senare!

PUSS

How i meet your mother !


Sitter och kollar på Tv6 just nu där det är ett avsnitt av How i meet your mother just nu och sen kommer ett efter också så detta blir perfekt att kolla på tills jag somnar! Det perfekta med är att det är nytt avsnitt nu :-)


En av de bästa serierna enlig mig

PUSS


Denna såg vi ikväll!


Pappa och jag såg denna filmen ikväll och den var faktiskt skitbra, haha lite udda att se Megan Fox i sådan roll bara. Denna filmen rekomenderar jag starkt! :-)



PUSS


Nu blir det sängen ett tag!



haha ser rätt trött ut och denna togs nyss

Här sitter jag och känner mig helt hängig känner mig förkyld som fan sen magkatarren blir bara värre nästan kan man säga sen all stress och allt omkring en får en att bara vilja stänga av allt :-o

Nu ska jag vila mig lite, hörs senare!

PUSS

Shopping idag igen!


Imorse ville mamma åka nånstans och kolla lite med mig och pappa så vi bestämde oss för Triageln i Malmö. Vi kolla lite saker till min syster som snart fylller år och köpte lite saker till henne och jag fick två saker och kolla på lite andra saker. Sen åt vi på McDonalds, åh så jävla gott haha! Nu typ ikväll har pappa och jag hyrt filmer och köpt powerking till mig och sen när vi kom hem gick vi en runda med hundarna.


Mascara Max Factor och söta rosetter från H&M :-)

PUSS

Ballar av stål



Har nyss kollat på ballar av stål med pappa men min favorit stripparen var inte med ikväll och kan säga att han är roligaste om ni bara kollar på detta klippet ovanför, haha!

PUSS


1 år sen r.i.p Malin Karlsson

Vissa säger att det var 4 april 2009 men i låten säger dem 3 april och det är idag då. Usch, kommer ihåg första gången jag såg denna videon och jag började smågråta även om jag inte kände henne tyckte jag hon var så söt och att hon dog på ett tragiskt sätt och låten är ju världens finaste som är gjord av hennes kompisar och hennes bror. Hon kände faktiskt någon storbloggare i stockholm och dem beskriver henne som en glad och sprallig människa och tycker verkligen det är synd att hon dog för att hon verkligen älska sitt liv.

R.I.P Malin Karlsson


Kolla gärna klippet sjukt bra låt och fina bilder på Malin.

PUSS


Nya inhandlade saker från stan!


Här är de sakerna mamma och jag handla till mig idag! :-)


supersnygga och bra högtalare till min bärbara och dem spelas flitigt just nu


vår/sommar skor från lindex och sminkväska från chrispa


supersnygga diadem med spetsrosett och fjäder och snyggt hårband

SIST MEN INTE MINST!


EN NY HAMSTER! Han har mamma och jag döpt till Bruno! :-)

PUSS



Med i tävling !

Är med i en tävling hos denna bloggen söta bloggerskan :-)




http://absolutamanda.devote.se




Varit i ystad idag med mamma!


Uschusch, kan börja med att jag somna vid halv fem och blev väckt imorse av mamma vid tio tiden så stack vi till stan direkt och var där till 1. Fick lite fint med mig och en speciell sak som jag  ska visa sen! :-) Men nu ska jag sova nån timme eftersom jag är så trött och sen när jag är i liv igen ska jag fotta sakerna och göra ett inlägg! 



Jag just nu som är rätt så trött !

PUSS


Godnatt alla!

Nä, nu ska jag nanna kudden för klockan är typ kvart i tre på natten och någon sömn får man väl ha. Bloggar imorgon och ska nog ta lite bilder! :-)

PUSS




Annonser från BloggPartner

Sitter med systern just nu.


söta systern i somras med mina brillor vid en golfbana ♥

Sitter just nu på ovanvåningen i systerns rum och sitter och snackar lite och kollar på olika roliga låt parodier på youtube. Imorgon är planer kanske att köpa en hamster vet inte än hur det är med öppentiderna imorgon faktiskt men hoppas jag hittar en noughat färgad!

PUSS


Dagens låt!



gammal låt men den är så bra och man blir riktigt danssugen och bara sjunger med den, har verkligen inte tröttnat på den på ett bra tag!

PUSS


Hiss och Diss!

Det var ett tag sen så nu kör vi två listor med hissningar och dissningar.

FRIDA HISSAR;

VÅREN, den har verkligen hittat fram nu och smält all snö och nu är plusgrader och skönt väder och det blir inte mörkt så snabbt iheller tack vare sommartimmen.




VÅRKLÄDERNA,
alla fina kläder man kan nu ha på våren och snart til sommaren och alla har snart lagt in sin tjocka vinterjackai gaderoeben och tagit fram en härlig vårjacka isället! :-)

PÅSKLOVET, så skönt med lediga dagar och bara  få vila sig och bara göra vad man vill!



FRIDA DISSAR;

KOMPISARNA, tyvärr kan det bli för mycket dem har jag märkt nu och jag vill bara vara hemma istället, bli trött på all tjat och taskig attityd som alla har fått fyfan för det.

TORTYR VID SLAKT, mamma berätta att när vi var i willys så är det viss kött där djuren har blivit plågade t.ex med höns har dem sugit ut all blod först innan dem slaktat dem alltså har dem varit i liv det där med blodet. Personligen hatar jag djurplågeri, det är så hemskt att gå på ett djur och göra nått hemskt.

PUSS

Älskar era kommentarer !




Kan säga såhär att jag älskar när jag får kommentarer från er söta läsare verkligen! :-)
Det gör en verkligen superglad om ni bara skirver; Fin blogg!
Betyder verkligen, det får en att uppdatera mera!

(förresten är bilden inom dem senaste dygnen men har har fått många under tiden jag haft bloggen)

PUSS PÅ LÄSARANA! ♥

Ballerina kladdkaka


Mamma och jag var innan och handlade i stan till ikväll för vi ska äta massa gott t.ex snart ska vi äta blåbärspaj och det var ett bra tag sen och det är så gott! :-)

I alla fall när vi var i affären sa jag till mamma; Kan vi inte prova dem nya ballerina kladdkaka som man doppar i mjölk, många säger dem är goda.

& ett paket följde med hem och så smaka vi dem och sanningen är att dem inte var så goda enligt oss, det i mitten av allt var inte gott alls och segt.



antar att vissa ändå gillar dem

PUSS


Svar till läsare !



En läsare kommentera nyss ett gammalt inlägg där jag skrivit ett inlägg om bloggare och classes blogg.

Såhär är det just nu att classes blogg är stängd för han har mycket olämpligt innehåll så dem stänger av han i vecka typ.

Men jag håller utkik så det är bara kolla om han öppnar snart igen, för han är roligast i bloggvärlden verkligen! :-)

http://classe-kinzakenza.blogspot.com/ kolla om den öppnar snart igen! ♥

PUSS


Herregud..

Inte en enda dag får man vara hemma och bara umgps med familjen utan att alla vill träffas och annat. Jag vill fan vara hemma nu och vila inför skolan orkar fan inte vara i stan och inte göra nått kul! Alla kan låta mig vara som är efter mig så mycket.

Vill ha mer tid till bloggen och familjen ..

PUSS

Rolig reklam på bloggsidorna! :-)



Som ni ser är det Mange Schmidt med sin låt Wingman (den har jag haft som dagens låt om ni går på kategorin) och jag upptäckte denna idag när jag kolla runt lite så jag tyckte det var lite roligt, för låten är skitbra tycker jag!

Lyssna på låten rekomenderar jag om ni hittar den på någon blogg! :-)

PUSS


Var på Ica idag..

Och lämnade kläderna och sa hejdå till Eva (chefen då) och till min stora förvåning fick jag två paket och den ena var skitstort, haha!


det stor paket haha


och det lilla fyrkantiga

Hm lite nyfikna nu eller vad det var? :-) Själv trodde jag att det var godis eller nått så jag fick en minichock men blev ändå jäteglad!


det stora paket var det en stekpanna med glaslock
(alltid bra sen till när man flyttar)



& de här söta muggarna och tallrikarna

PUSS



Dagens låt!



Haha tycker denna är rätt rolig låt och bra har sett den nu lite på tv:n då och då! :-)

PUSS


Bella och Tyra show nu !



Sitter och kollar på webbprogrammet bellatyrashow.se just nu och jag börjar riktigt gilla det programmet. Kollade förra veckan med och då fastnade jag med :-)

PUSS


Orphan !



Denna filmen var RIKTIGT BRA! Åh, den rekomenderas till alla verkligen. Jennie och jag såg den igår och vi tyckte den var verkligen en sjuk film.

PUSS


Riktigt fint väder idag!

Ligger här hemma nu och är så trött och orkar inte fan göra nånting, skulle egenligen vara med johanna ikväll men orkade verkligen inte så jag ska sova och städa och bara ta det lungt. I alla fall var jag hos jennie igår därav ingen uppdatering. Vi såg en skitbra film ska visa trailer sen! :-)


Söta snobben och jag idag!

PUSS